Δευτέρα 2 Απριλίου 2012


ΠΑΙΧΤΕΣ ΚΕΛΕΠΟΥΡΙΑ




Τώρα που τελειώνει το πρωτάθλημα, οι ομάδες πρέπει να αρχίσουν το μεταγραφικό τους σχεδιασμό. Λεφτά στις περισσότερες δεν υπάρχουν ούτε για δείγμα για να προσελκύσουν παίχτες αξίας από το εξωτερικό, οπότε τι καλύτερο από το να ανακυκλωθούν οι ήδη υπάρχοντες παίχτες από την superleague. Θεωρητικά οι ομάδες που θα μπορούσαν να προσελκύσουν όλους τους παίχτες είναι ο Ολυμπιακός, ο Π.Α.Ο, η Α.Ε.Κ και ο Π.Α.Ο.Κ(θεωρητικά είπαμε!), οπότε θα αναφέρουμε τους παίχτες κελεπούρια από τις υπόλοιπες ομάδες:

-Ατρόμητος: Ο Μήτρογλου και ο Τάτος είναι παίχτες του Ολυμπιακού, οπότε δεν τους αναφέρουμε. Εξαιρετικό δεξί μπακ είναι ο Σκόνδρας και σε ιδανική ηλικία για το βήμα παραπάνω(22). Υπάρχει και ο Καραγκούνης με τον Καραδήμο, με τον δεύτερο να μου αρέσει περισσότερο. Ο Μπρίτο δεν νομίζω να χάλαγε κανέναν ως λύση για τον πάγκο. Ο αναπληρωματικός αριστερός μπακ, Οικονόμου, είναι πολύ καλή λύση για τα μετόπισθεν και μπορεί να βγάλει και την ομάδα μπροστά και ας μην ξεχνάμε το εξαιρετικό περσινό πρωτάθλημα με την φανέλα της Καβάλας. Καλός και ο Ιτάνζ.
-Άρης: Μου έχει κάνει τρομερή εντύπωση ο τερματοφύλακας Βελλίδης, που  δείχνει φοβερά ώριμος και ψύχραιμος για την συγκεκριμένη θέση. Οι Γιαννιώτας και Κατίδης έχουν δείξει δείγματα ταλέντου αλλά δεν νομίζω να είναι ακόμα έτοιμοι για μεταγραφή σε μεγαλύτερο σύλλογο. Πάντως, ο καλύτερος παίχτης είναι ο Ούμπιντες.

-Αστέρας Τρίπολης: Την διαφορά εδώ την κάνει ο Ναβάρο, ένα δεξί χαφ που σκοράρει και είναι πολύ γρήγορος.

-Ο.Φ.Η: Οι δύο παίχτες που βγάζουν τα κάστανα από την φωτιά στην επιθετική γραμμή Παπουλής και Μάντζιος φέρονται να είναι κλεισμένοι από ΠΑΟΚ και Ατρόμητο αντίστοιχα.

-Ξάνθη: Ίσως είναι η ομάδα με τα περισσότερα ταλέντα στην κατηγορία. Ο Βλαχοδήμος έχει βγάλει μάτια με την απόδοση του, καθώς είναι από τους λίγους Έλληνες που μπορεί να ντριμπλάρει και να μπει κατά μέτωπο στην αντίπαλη περιοχή. Ο Βασιλακάκης θα μπορούσε υπό προϋποθέσεις να κάνει καριέρα και ο Μαρκόφσκι είναι ο επιθετικός που ξέρει να παίρνει θέση και να σπάει την μπάλα καλύτερα από τον καθένα. Ο Μπέρτος προσωπικά μου αρέσει πολύ για δεξί μπακ(έχει τρομερό διασκελισμό και αντοχές), ενώ θετικά δείγματα έχουμε και από τον Κομεσίδη και τον αμυντικό χαφ Ντάνι..

-ΠΑΣ Γιάννενα: Δεν μου έχει κάνει κλικ κανένας παίχτης πλην του Μπεσέρα, αλλά και πάλι με επιφύλαξη.

-Πανιώνιος: Αν και τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει τον έχουν κάνει να βάζει πιτσιρικάδες στην αρχική του ενδεκάδα, δεν δείχνει να διαθέτει κάτι αξιόλογο. Ο Σιόβας που δείχνει καλός παίχτης είναι κλεισμένος από τον Ολυμπιακό.

-       Λεβαδειακός: Ο Σουμπίνιο βγάζει μάτια αλλά ανήκει στον Ολυμπιακό. Καλός παίχτης και από τους πιο ποιοτικούς επιθετικούς της κατηγορίας ο Ναπολεόνι. Πολύ καλοί παίχτες και οι Κόρμπος, Μουλόπουλος που θα μπορούσαν να αποτελέσουν μεταγραφικούς στόχους των μεγαλύτερων ομάδων.

-       Εργοτέλης: Τίποτα το αξιόλογο. Μοναδική εξαίρεση ο Καρέλης που δείχνει ότι έχει ταλέντο και ταχύτητα.

-       Παναιτωλικός: Πολύ καλός ο Μητρόπουλος και φυσικά η σταθερή αξία Θεοδωρίδης που έχει τεχνική κατάρτιση αλλά στο πέρασμα του από μεγάλες ομάδες δεν έπιασε

-       Κέρκυρα: Δεν με συγκινεί κάποιος παίχτης.

-       Δόξα Δράμας: Ρόστερ Β΄Εθνικής.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου