Τρίτη 10 Απριλίου 2012


ΑΡΧΑΙΕΣ ΜΥΣΤΗΡΙΕΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ





Η Σελήνη είναι πηγή έμπνευσης για ποιητές και ερωτευμένους. Σίγουρα, οι αρχαίοι κάτοικοι της γης θα την είχαν θεοποιήσει, μιας και θα είχαν καταλάβει τον σημαντικό ρόλο που παίζει ο δορυφόρος μας για την ζωή στην Γη.
            Ωστόσο αν κοιτάξουμε τις αρχαίες αναφορές από όλους τους πολιτισμούς της Γης μόνο τεράστια ερωτήματα θα αποκομίσουμε.
            Στην αρχαία Ελλάδα, ο Δημόκριτος και ο Αναξαγόρας δίδασκαν ότι υπήρχε μία περίοδος στην Γη που δεν υπήρχε φεγγάρι. Ο Αριστοτέλης μας πληροφορεί ότι στην Αρκαδία , που ζούσαν τότε Πελασγικοί πληθυσμοί, που κατοικούσαν στα βουνά, δεν υπήρχε φεγγάρι και τους ονόμαζε Προσέληνες. Ο Απολλώνιος ο Ρόδιος συμφωνεί με τον Αριστοτέλη και χρονολογεί τους Προσέληνες πριν τις φυλές της Δανάης και του Δευκαλίωνα. Ο Ορφέας, ο μυθικός αυτός ήρωας , δίδασκε ότι στην Σελήνη υπήρχαν κτίσματα, βουνά και ήταν κατοικημένη.
            Στην Νότια Αμερική, βρέθηκαν στην πόλη Τιαχουανάκο, στους τοίχους στο προαύλιο του Καλασάγια σύμβολα που δείχνουν ότι η Σελήνη εμφανίστηκε το 12.000 π.Χ.
            Οι Ινδιάνοι της Κολομβίας στην παράδοση τους αναφέρουν ότι δεν υπήρχε πάντα η Σελήνη στην Γη.
            Αρκετοί συγχέουν την εμφάνιση τής με καταστροφικά φαινόμενα που οδήγησαν στην καταστροφή της Ατλαντίδας περί το 9600 π.Χ.
            Δυστυχώς, δεν είναι δυνατόν να γνωρίζουμε την πάσα αλήθεια. Είναι <<αναμνήσεις>> των αρχαίων κατοίκων του πλανήτη μας όλα τα παραπάνω. Αυτό που αποδεδειγμένα γνωρίζουμε είναι ο ζωτικός ρόλος που παίζει στην ζωή μας. Δίχως Σελήνη δεν θα υπήρχαν 24ωρα, οπότε ούτε εποχές, παλίρροιες δεν θα υπήρχαν, η Γη δεν θα είχε δέντρα και οι θάλασσες καθόλου αλάτι. Ουσιαστικά δεν θα υπήρχε ζωή όπως την ξέρουμε!
            Άρα κάποιο λάθος κάνουν οι αρχαίοι. Ή όχι? Το πιο περίεργο έγκειται στο γεγονός ότι οι αστρονόμοι χαρακτηρίζουν ως θαύμα την ύπαρξη της και δεν μπορούν να αποδείξουν την ύπαρξη της βάση της λογικής σκέψης. Τα παράδοξα σχετικά με την ύπαρξη της και την θέση της είναι τόσα πολλά που μερικοί πιστεύουν ότι κάποιος την τοποθέτησε εκεί για να υπάρξει ζωή!! Θεωρούν ότι πρόκειται για ένα αρχαίο διαστημόπλοιο που μπήκε στην τροχιά του πλανήτη μας!
            Ίσως, δεν θα μάθουμε ποτέ τι έγινε στο μακρινό παρελθόν και μόνο να πιθανολογούμε μπορούμε. Αλλά έχει και αυτό την μαγεία του!



Πηγή: thesecretrealtruth.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου