Πέμπτη 26 Απριλίου 2012


ΨΕΚΑΣΜΟΙ- ΚΙ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ!!

Όλοι θα έχουμε παρατηρήσει στον ουρανό της πρωτεύουσας κάποιες λευκές γραμμές, σαν σύννεφα ή ομίχλη , που εμφανίζονται να αφήνουν μερικά αεροσκάφη. Μερικές φορές εξαφανίζονται μετά από λίγα λεπτά, άλλες όμως παραμένουν για αρκετή ώρα. Το κακό είναι ότι τον τελευταίο καιρό εμφανίζονται όλο και πιο συχνά και ορισμένοι λένε ότι αυτές οι ύποπτες γραμμές κάνουν την μαζική εμφάνιση τους σε περιόδους προεκλογικές ή σε μεγάλες ομιλίες.
Το παρατηρούμενο φαινόμενο δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να συγχέεται με τις κανονικές εκπομπές καυσαερίων και υδρατμών των αεριωθουμένων αεροσκαφών. Οι υδρατμοί αυτοί, σε κατάλληλες συνθήκες θερμοκρασίας (-60 βαθμούς Κελσίου ή και χαμηλότερα) αλλά και υγρασίας της ατμόσφαιρας, ψύχονται ακαριαία την στιγμή που έρχονται σε επαφή με τον παγωμένο αέρα δημιουργώντας μικρού μήκους, λεπτές, λευκές γραμμές (παγωμένοι λευκοί μικροκρύσταλλοι).

Αυτές οι γραμμές διαλύονται σύντομα συνήθως εντός δευτερολέπτων ή το πολύ σε διάστημα ολίγων λεπτών, χωρίς να αφήνουν κανένα ίχνος από το διερχόμενο αεροσκάφος.

Όμως στην περίπτωση των παρατηρηθέντων αεροψεκασμών, οι μεγάλου μήκους και πυκνές γραμμές όχι μόνο δεν διαλύονται σύντομα αλλά αιωρούνται στην ατμόσφαιρα επί αρκετές ώρες και σταδιακά διαστέλλονται δημιουργώντας λεπτά, τεχνητά νέφη τα οποία μπορούν να καλύψουν μία ολόκληρη περιοχή.

Τα νέφη αυτά με την σειρά τους επηρεάζουν ή και μεταβάλλουν δραστικά τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην συγκεκριμένη περιοχή.

Και συνήθως προκαλούν φαινόμενα όπως «χημικά ουράνια τόξα» (chembows) ή περίεργους δακτυλίους γύρω από το φεγγάρι ή τον ήλιο, εξ’ αιτίας της αντανάκλασης του φωτός πάνω στα μεταλλικά σωματίδια.

Επίσης τα chemtrails σβήνουν και επανεκινούν τις μηχανές τους. Πρόκειται λοιπόν, κατά την εκτίμηση ειδικών επιστημόνων και ερευνητών, για αεροψεκασμούς της ατμόσφαιρας με υδρόφιλες χημικές ουσίες οι οποίες απορροφούν την ατμοσφαιρική υγρασία δημιουργώντας τις αιωρούμενες, πυκνές γραμμές διαφόρων σχημάτων και τα τεχνητά νέφη.

Εύλογο είναι το για ποιο λόγο γίνονται οι ψεκασμοί και ποιοι τους πραγματοποιούν. Τα σενάρια που έχουν επικρατήσει να ακούγονται είναι πάμπολλα, ωστόσο επιστήμονες που ασχολήθηκαν με το θέμα, επικεντρώθηκαν σε τρία:

Πρώτο σενάριο είναι ο έλεγχος του καιρού. Από στοιχεία που έχουν διαρρεύσει και έχουν δημοσιευθεί σε έγκριτα έντυπα στις Η.Π.Α. συνάγεται ότι η αμερικανική πολεμική αεροπορία έχει αναμειχθεί σε μεγάλο βαθμό στις τεχνικές ελέγχου του καιρού. Η πρόθεση αυτή των Η.Π.Α. δεν είναι καινούργια. Υπήρξε μια πρώτη εισήγηση το 1977 από τον Έντουαρντ Τέλερ, «πατέρα» της βόμβας υδρογόνου και της αντιπυραυλικής ασπίδας των Η.Π.Α., επιστήμονα που είχε σε ιδιαίτερη υπόληψη ο κατοπινός πρόεδρος της Αμερικής, Ρόναλντ Ρέιγκαν.

Μαζικοί εμβολιασμοί. Υποτίθεται ότι οι κυβερνήσεις με τους ψεκασμούς προβαίνουν σε μαζικούς εμβολιασμούς για να προστατέψουν τον κόσμο από ασθένειες που ίσως προκληθούν από ενδεχόμενο τρομοκρατικό χτύπημα βιολογικού πολέμου. Αν είναι έτσι όμως, για ποιο λόγο οι άνθρωποι νοιώθουν δυσάρεστα και έχουν προβλήματα υγείας, μετά τους ψεκασμούς.

Ο έλεγχος των φυσικών φαινομένων (π.χ. σεισμοί, πλημμύρες, ανεμοστρόβιλοι κ.α.) σε συνδυασμό με το πρόγραμμα H.A.A.R.P.

Και άλλο ένα σενάριο  είναι ότι μέσω των ψεκασμών μεταλλικών ενώσεων, μπορούν να πετύχουν μαζικό έλεγχο και χειραγώγηση της στάσης του παγκόσμιου πληθυσμού, ώστε να περάσουν ευκολότερα τα όποια μέτρα προτίθενται να πάρουν.. Φυσικά σε συνδυασμό με άλλες μεθόδους.. Όπως η χειραγώγηση μέσα από τα ΜΜΕ, κ.α.
            Το πιο ύποπτο είναι ότι οι εκάστοτε κυβερνήσεις δεν παίρνουν θέση για αυτό το φαινόμενο.


Πηγή: www.kourdistoportocali.com

          

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου